Kiezen in de technologie

Welke keuzes kan ik maken?

Bij iedere leeftijd en opleiding past een keuze in de technologie. 123Technologie neemt je mee in het proces
en helpt je met keuzes maken waar jij goed in bent en waar je gelukkig van wordt. Ontdek je talenten!

Ik ben


Zoek wat bij me past

Beste leerling aan de basisschool,

Wat leuk dat technologie je boeit! Er zijn veel mogelijkheden in de technologie en dus veel richtingen waarin jij later kunt werken. Misschien heb je op school al les gehad in wetenschap en techniek en weet je al wat je later wilt worden. Weet je het nog niet? Dat is helemaal niet erg. 123Technologie geeft jou en je ouders informatie over wat er allemaal mogelijk is in de technologie.


Bekijk de keuzes die je kunt maken

Beste leerling aan de middelbare school,

Je keuze voor het vervolgonderwijs staat er al bijna aan te komen. Op 123Technologie vind je de diverse richtingen, scholen bij jou in de buurt én ervaringen van medescholieren en –studenten. Dit helpt jou om nóg beter je keuze te maken.


Bekijk de keuzes die je kunt maken

Beste MBO-student,

Heb je je opleiding (bijna) afgerond en wil je aan het werk? Zoek dan hier je droombaan! 123Technologie heeft een breed aanbod aan vacatures, waar je direct op kunt solliciteren. Zo komt die baan ineens heel dichtbij!.


Bekijk de keuzes die je kunt maken

Beste HBO-student,

Op zoek naar een baan? Bij 123Technologie ben je aan het juiste adres! We geven je informatie over alle mogelijke richtingen binnen de techniek bij verschillende bedrijven, maar zorgen er ook voor dat je kunt solliciteren naar die ene baan! Ook kun je je aanmelden voor onze job alert, zo krijg je alle relevante vacatures direct in je mail!


Bekijk de keuzes die je kunt maken

Beste student aan de universiteit,

Het einde van je loopbaan op de universiteit is in zicht. Tijd om op zoek te gaan naar een baan! 123Technologie verzamelt alle vacatures in de technische sector, zodat jij een compleet overzicht hebt. Ook kun je via ons eenvoudig solliciteren door je gegevens en motivatie te uploaden. Nog niet gevonden wat je zocht? Blijf op de hoogte via onze job alert, de nieuwste vacatures direct in jouw mailbox!


Bekijk de keuzes die je kunt maken

Beste medewerker in de techniek,

Gaaf dat je werkzaam bent in de meest dynamische branche! Zoek je een nieuwe uitdaging? Op ons platform vind je alle informatie die je nodig hebt. Banen die perfect bij jou passen, dicht in jouw omgeving.


Bekijk de keuzes die je kunt maken

Beste werkzoekende in de techniek,

Goed dat je bij 123Technologie bent! Bij ons vind je een totaaloverzicht met alle banen in jouw regio. Zoek een job, solliciteer direct en sleep je droombaan in de wacht! Wil je op de hoogte gehouden worden van alle nieuwe vacatures? Meld je dan aan bij onze job alert!


Bekijk de keuzes die je kunt maken

Beste omscholer

Welkom in de wereld van de technologie! Wij nemen je mee in het proces van de juiste richting kiezen en keuzes maken die echt bij jou passen. Op 123Technologie kun je ook ervaringen lezen van omscholers die jou voor zijn gegaan. Zo vind je de perfecte opleiding voor jou.


Bekijk de keuzes die je kunt maken