Kiezen in de technologie

Werelden van techniek

Welkom in de werelden van techniek! We laten je zien welke mogelijkheden er allemaal zijn als je kiest voor een opleiding in de techniek. Technologie is namelijk de motor van alle ontwikkeling. Innovatief vakmanschap vind je in diverse sectoren terug. Wil je weten wat het precies inhoudt? Klik dan op één van de sectoren hieronder om meer erover te lezen.

In het volgende filmpje krijg je een realistisch en eerlijk beeld van diverse bedrijven bij wie je werkzaam kunt zijn. Daarnaast vertellen jonge technici over hun werk en hun ambities. Het geeft inzicht in de dagelijkse werkzaamheden en ontwikkelmogelijkheden. Jij kiest toch ook voor techniek?!
 

VO


 

MBO


Maak industrie

Maak industrie

Het ontwerpen, maken en onderhouden van producten die de klant vraagt. Van rubber en kunstof tot metaal en hout!

Lees meer

Gebouwde omgeving

Gebouwde omgeving

Wat je in deze wereld kunt is heel breed. Je kunt bijvoorbeeld gebouwen ontwerpen, ze maken, de make-up verzorgen en onderhoud plegen.

Lees meer

Transport & logistiek

Transport & logistiek

Logistiek is meer dan alleen het transport van de ene naar de andere plek. Het is organiseren, plannen, besturen en uitvoeren.

Lees meer

Proces Techniek

Proces Techniek

Alles om ons heen wordt gemaakt in de procestechniek. Van tandpasta tot frisdrank en papier. Ontdek alles over deze wereld!

Lees meer

Installatietechniek

Installatietechniek

Werk aan werktuigkundige- of elektrotechnische installaties in gebouwen. Denk aan CV, water, sanitair, meterkast, besturingstechniek en nog veel meer.

Lees meer

HBO


KennisDC Logistiek

KennisDC Logistiek

Binnen KennisDC Logistiek is er aandacht voor Trade Compliance & Customs Management, E-Commerce/E-fulfilment en Supply Chain Redesign (Synchromodaliteit, 3D printing, Big Data en Supply Chain Finance).

Lees meer

GreenTechLab

GreenTechLab

GreenTechLab is continu op zoek naar innovatieve agro & food gerelateerde vraagstukken die een technische invulling nodig hebben.

Lees meer